Selecteer een pagina
Petra van Nes-de Man lijsttrekker voor Burger op 1

Laatste nieuws

Hier het laatste nieuws

Verkiezingsprogramma

Hier staan wij voor

Onze kandidatenlijst

Neem contact met ons op

Petra van Nes-de Man lijsttrekker voor Burger op 1

De nieuwe partij ‘Burger op 1’ heeft vorige week haar kandidatenlijst gepresenteerd en Petra van Nes-de Man aangewezen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. De zes kandidaten zijn voor een deel nieuw in de politiek, maar allen sterk betrokken bij de lokale samenleving.

Petra van Nes-de Man is zeer blij met de kandidaten. “We hebben een lijst met enthousiaste kandidaten waar we trots op zijn. Mensen met twee benen in de samenleving en een heldere visie. Ik heb er zin in om de komende maanden met deze ploeg campagne te voeren”. Naast de bekende namen van Petra van Nes-de Man en Peter van Veelen op de eerste twee plaatsen, staan ook nieuwe gezichten op de lijst. Ondernemer Monique Weijers en Stefan Coule op resp. drie en vier. Juriste Martine Versteeg doet mee op nummer vijf en Marloes van Veelen op nummer zes.

Burger op 1 plaatst het belang van de inwoners boven dat van allerlei Gemeenschappe­lijke Regelingen, zet in op een zelfstandig Ridderkerk en wil geen geld voor zorg en WMO laten hangen in de BAR.

Het verkiezingsprogramma is beschikbaar en elders als Pdf-document te downloaden.