Selecteer een pagina
Installatie Burgerleden

Laatste nieuws

Hier het laatste nieuws

Verkiezingsprogramma

Hier staan wij voor

Onze kandidatenlijst

Neem contact met ons op

Gisteravond 16 juni zijn de burgerleden van de raad van Ridderkerk beëdigd.

Een feestelijke gebeurtenis met een volle raadszaal. We hebben nu in totaal 23 burgerleden die de 29 raadsleden met raad en daad bijstaan. Dat kunnen er gedurende de raadsperiode gemakkelijk meer worden, halverwege instromen kan altijd.

Voor ons zijn dat nu Monique Weijers en Stefan Coule. Voor mij als raadslid/voor de partij zijn ze van onschatbare waarde, zo is de afgelopen periode gebleken. Zij beiden staan volop in de Ridderkerkse gemeenschap, zijn lid van verenigingen en clubs en bezoeken allerlei wijkbijeenkomsten. Monique heeft met de stichting Buurtbelang Drievliet bewerkstelligd dat op de locatie van de oude basisschool de Botter een prachtig, kleinschalig, appartementen complex is gerealiseerd. Zij denkt en doet mee in de commissie Samen Wonen. Stefan is werkzaam als vrijwilliger bij Radio Ridderkerk als cameraman en technicus, maar houdt zich voor de partij bezig met het sociale domein. Hij doet met mij de commissie Samen Leven. 

De afgelopen vier jaar hebben ook zij veel ervaring en kennis over hetgeen in Ridderkerk speelt opgedaan en wij zijn ontzettend blij dat zij dit met plezier weer willen voortzetten de komende raadsperiode.