Selecteer een pagina
B.O.1 op de braderie Slikkerveer za. 8 sept. a.s. tevens inleveren cartridges/mobieltjes t.b.v. CliniClowns

Laatste nieuws

Hier het laatste nieuws

Verkiezingsprogramma

Hier staan wij voor

Onze kandidatenlijst

Neem contact met ons op

Ontmoet BURGER OP 1 a.s. zaterdag in Slikkerveer

Zaterdag 8 september staan de mensen van BURGER OP 1 met een kraam op de braderie in Slikkerveer. We willen dan graag met u in gesprek. Bijvoorbeeld om van uw mening te horen over het nieuwe gemeentebestuur na de verkiezingen en wat u van ons, als politieke partij verwacht de komende periode.

In november wordt de begroting in de raad besproken, er zijn plannen met de Gemini en het verkeer op de Ringdijk en randweg bij Slikkerveer neemt fors toe. Vooral als in de toekomst de nieuwe appartementen complexen opgeleverd zullen zijn. Kortom zaken waar u in Slikkerveer mee te maken krijgt. Voor ons is het van groot belang te horen waar u tegenaan loopt in uw wijk of elders in Ridderkerk. Wij baseren daar voor een groot deel onze koers op in de raad van Ridderkerk. Immers wij zetten graag de BURGER OP 1.

Bij onze kraam kunt u dan tevens oude mobiele telefoons en cartridges inleveren voor een goed doel: Clini Clowns. Zij krijgen daar een vergoeding voor omdat deze te recyclen zijn en dat is goed voor ons milieu.

We zien en spreken u graag zaterdag a.s.

Met vriendelijke groet, Petra van Nes-de Man, fractievoorzitter BURGER OP 1